Rólunk

Cégünk 2020-ban ünnepli fennállásának 10 éves születésnapját!

10 év alatt több mint 250 nyertes pályázat megírásában működtünk közre, és ennek során több mint 6,7 Mrd Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk el ügyfeleinknek. Büszkék vagyunk arra, hogy több ügyfelünk jelentős fejlődésen ment át az elmúlt évek alatt, és ebben nagy szerepük van a fejlesztésekhez bevont pályázati forrásoknak.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ismerjük ügyfeleink jövőképét, és így értesüljenek a számukra releváns pályázati kiírásokról. Büszkék vagyunk pályázatírói csapatunk felkészültségére, precizitására és proaktív hozzáállására.

A Doherty Hungary Kft-vel a kezdetek óta dolgozunk. Az elmúlt 10 évben összesen 12 nyertes pályázatot nyújtottunk be, amellyel összesen 1,8 mrd Forint pályázati támogatást nyertek el. Rendkívüli érzés, hogy részünk volt abban, hogy ez a dél-alföldi termelő cég az elmúlt években mind árbevételét, mind munkavállalói létszámát tekintve a duplájára nőtt.

Dr. Szabó Bence - a cég tulajdonosa, ügyvezető igazgatója:

Jogász-közgazdászként 15 éve foglalkozom pályázatírással és pályázati tanácsadással. Hazafias érzelmek indítottak arra, hogy ezt a szakmát válasszam hivatásomnak.

Pályázatíróként úgy érzem, mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy épüljön, fejlődjön a gazdaság, és ezzel együtt Magyarország is. Látom a munkám valós, kézzelfogható eredményét. Új gyárak épülnek, új gépekkel és új munkahelyek teremtésével nő a cégek kapacitása, ezzel együtt árbevétele is. Ez számomra az igazi siker.

Célom ezért az, hogy a magyarországi kis- és középvállalkozásokat minél több támogatáshoz segítsem hozzá annak érdekében, hogy fejlődni, növekedni tudjanak.

Cégvezetőként olyan üzletek kötésére törekszem, amelyeken mindkét fél nyer. Ezért dolgozunk kizárólag sikerdíjas alapon. Ügyfeleinknek csak akkor kell fizetniük, ha nyertes pályázatot tudtunk készíteni a számukra.

Nagyon fontos számomra