Gyártási kapacitásbővítés a BEK-HOLZ Kft-nél

  • Cégnév: BEK-HOLZ Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Újkígyós
  • Megnyert pályázat neve: Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása
  • Megnyert pályázati összeg: 39 438 578 Ft
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2017.06.10.

A BEK-HOLZ Kft. a projekt megvalósításával leginkább nemzetközi hálózatokba kapcsolódik be a megrendelésszámot óriási mértékben emelő norvég partnerének köszönhetően. A Társaság által gyártott műszaki furnért a norvégok bútorgyártásra fogják felhasználni, amelyet kész bútor formájában, legyen az szekrény, szék vagy asztal értékesítenek világszerte.

A Társaság a beruházás kivitelezésével elsősorban gyártási kapacitásbővítést visz véghez, emellett nagymértékben növeli technológiai felkészültségét, versenyképességét valamint az erőforrás-hatékonyságot hasonló faipari vállalkozásokkal szemben, hiszen a Társaság által gyártott műszaki furnér abban a mennyiségben kerül legyártásra, amelyet a vevők elvárnak.

A projektnek köszönhetően a megrendelések kivitelezésével a Társaság 39 millió Ft árbevétel növekedéssel számolhat évente.

A BEK-HOLZ Kft. jelen kapacitásbővítő beruházás során két darab STIHL MS-661 motorfűrész és egy Sennebogen 723M-HD E szériás típusú faipari rakodógép beszerzését tervezi magvalósítani. A BEK-HOLZ Kft. munkavállalói a két motorfűrésszel fogják elvégezni a rönkfa alapanyagok kisebb darabokra való fűrészelését. Ezekre az eszközökre azért van szükség, mert a Társaság jelenlegi fűrészállománya a megnövekedett megrendelések következtében kevésnek bizonyul a szintén megnövekedett mennyiségű alapanyag feldolgozásához. A két motorfűrész csökkentett vibrációval és optimális teljesítmény-súly aránnyal működik, környezetbarát 2-MIX motorral és M-Tronic motorirányítással.

A nagyméretű, több méter hosszúságú alapanyagok mozgatására, elhelyezésére, illetve a szétfűrészelt rönkök gyártócsarnokba való szállítására a beszerzendő Sennebogen 723M-HD E szériás típusú faipari rakodógép szolgál. Az eszköz megvásárlása azért szükségeltetik, mert a megnövekedett megrendelésből adódó megemelkedett alapanyagmennyiséget a Társaság jelenlegi rakodógépei nem győzik elszállítani. A rakodógép 4 hengeres vízhűtéses CUMMINS Dieselmotorral, és többek között gazdaságos markolóvezérlési funkcióval felszerelt. Az eszköz működését a rönkfogó kanál és rotátor, valamint a 20 tonnás vonóhorog segíti elő.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu