Új termelő eszközök beszerzése a Doherty Hungary Kft-nél

  • Cégnév: Doherty Hungary Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Orosháza
  • Megnyert pályázat neve: Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő termelési kapacitásainak bővítése
  • Megnyert pályázati összeg: 488 025 923 Ft
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2017.10.18.

A Doherty Hungary Kft. gyártási kapacitásának bővítése céljából kíván beszerezni négy darab Citizen Cincom L12-VII; három darab Citizen Cincom L32-VIII; három darab Citizen L220-X hosszesztergát; három darab SLR H250 S precíziós köszörűgépet iker adagolós kivitelben és egy SLR H250 S precíziós köszörűgépet szimpla adagolós kivitelben. A beruházás értéke nettó 976 millió Ft lesz, melyhez a Társaság 488 millió Ft támogatást kíván igénybe venni. A Társaság minden eszközre 3 db árajánlatot kért, melyek közül a Controlsystem SK S.r.o. árajánlatai mutatkoznak a legkedvezőbb értékűnek, de a projekt előkészítéséhez hozzátartozik, hogy a Doherty Hungary Kft. fenti beruházás miatt közbeszerzési eljárást is le fog folytatni.

 

Egy alkatrész több megmunkálási folyamaton megy át, mire késztermék válik belőle. A Doherty Hungary Kft-nél gyártott alkatrészek mindegyikének alapvető operációi az esztergálás és a köszörülés, vagyis a fent említett esztergagépek és köszörűgépek beszerzése ezért is nagyon fontos. Az új esztergák a nagy pontosságú és magas darabszámú alkatrészek forgácsolására és esztergálására, míg a köszörűk alkatrészek köszörülésére alkalmasak.

 

A beruházás megvalósításával a Társaság közvetlenül nemzetközi hálózatokba kapcsolódik be a Miele, TRW, Globe Motors és a BSH multinacionális vállalatok révén. Ezek a cégek a Társaság által gyártott tengelyeket beépítik saját termékeikbe, amelyeket világszerte értékesítenek tovább. A Miele és a BSH közvetlenül a fogyasztókhoz juttatja el termékeit, például mosógép vagy szárítógép formájában.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu