Szervizcsarnok létrehozás az Open Ways Hungary Kft-nél

  • Cégnév: Open Ways Hungary Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Zsámbék
  • Megnyert pályázat neve: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban
  • Megnyert pályázati összeg: 89 475 813 Ft
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2022.02.22.

Az Open Ways Hungary Kft. (továbbiakban: Társaság) a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírás keretében 89,48 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A támogatást a Társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében nyerte el. A Társaság egy nagyszabású fejlesztésbe kezd a támogatásnak köszönhetően, amelynek során közúti áruszállítási tevékenységének fejlesztéséhez szükséges szervizcsarnokot épít fel, és ennek berendezéséhez szükséges gépeket fog beszerezni. A projekt 2022. február 23-án kezdődött el az informatikai eszközök megrendelésével.

A fejlesztés a Társaság célja, hogy csökkentse működési költségeit és javítsa működésének hatékonyságát.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló projekt keretében felépítésre kerül egy 378 négyzetméter alapterületű szervizcsarnok, valamint megtörténik egy haszon gépjármű fékerő és tengelyterhelés mérő pad, egy egykefés kamionmosó berendezés, automata kerékszerelő, egy személykerék kiegyensúlyozó, egy tehergépjárműkerék-szerelő berendezés, 4 db számítógép konfiguráció és 4 db notebook beszerzése.

Szintén a projekt részét képezi egy napelemes rendszer és egy hőszivattyú-rendszer kiépítése.

A projekt része még egy 20 órás képzés a felhő alapú informatikai megoldásokról és egy 50 órás vezetői-és menedzsment tanácsadás/fejlesztés is.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu