Film- és videogyártási üzletág bevezetése a Vetités.hu Kft-nél

  • Cégnév: Vetités.hu Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Aggtelek
  • Megnyert pályázat neve: KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén
  • Megnyert pályázati összeg: 14 700 000 Ft
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2018.04.17.

A Társaság jelen projekt keretében egy teljesen új üzletág bevezetését tervezi a tevékenységeit illetően. A Társaság a film- és videogyártási üzletággal kívánja szolgáltatási palettáját bővíteni. Ennek érdekében a Társaság be kíván szerezni 2 db videoprocesszort, 2 db kamerát és kameravezérlőt valamint 2 db projektort. A Társaság célja, hogy ezen eszközök beszerzésével képessé váljon rövidebb játék- és művészfilmek valamint céges oktatóvideók, bemutatkozó kisfilmek, illetve reklámok gyártására.

 

A legfőbb csapásirány, és amely területen a legtöbb megrendelést várja a Társaság a különböző céges oktatóanyagok és filmek. Ezek lehetnek akár termékbemutatók vagy különféle oktatási segédanyagok. Itt a kamera segítségével venné fel az anyagot a Társaság, használva annak tartozékát a joystick-kal működő kameravezérlőt. A filmfelvevés közben a projektor és a greenbox technika segítségével, ha szükséges az oktató mögé tudják vetíteni magát az előadás anyagát, hogy aztán ezt a videóprocesszor segítségével fésüljék egy filmmé. A videóprocesszor használatával tudják az olyan utómunkálatokat is megcsinálni, mint az átcsúszások, a feliratok elhelyezése, a kép a képben funkció alkalmazása, amely alkalmazásakor egyszerre lehet például az oktatót látni egy kisebb képben, míg az oktatóanyagot egy nagyobb képben. Ezeket az oktató videókat vagy termékbemutatókat főleg olyan multinacionális cégek számára lehet leginkább értékesítni, amelyeknek több telephelye van, így nem kell az adott oktatónak végig látogatni az összes telephelyet, hanem elegendő az oktatófilmet elküldeni, így az mindenki számára elérhető válik. Szintén fontos célközönség az olyan gyártó vagy kereskedelmi vállalatok, akiknek termékeik használata vagy összeszerelése igen bonyolult, ezért oktató videó szükséges a használat vagy az összeszerelés szakszerű kivitelezéséhez. A vállalkozások számára értelemszerűen még a reklámfilmek jelenthetik az értékesítési lehetőséget, amelyekre vonatkozó megbízásokra szintén számít a Társaság.

 

A céges értékesítés mellett a filmgyártási üzletág egy másik fontos értékesítési lehetőségét jelentik a rövidebb művészfilmek, főleg olyan alkotók számára, akik még pályájuk elején vannak, ezért nagyon szerény finanszírozást tudnak csak a filmük mögé állítani. Számukra lehet megoldás a Társaság által nyújtott szolgáltatás, hiszen a Társaság is éppen indulóban van ebben az üzletágban, így főleg a művészeti alkotók esetében egy szerényebb díjazás ellenében is elvállalja a megbízást a referencia szerzés érdekében.

 

A Társaság az új üzletág beindításától azt várja, hogy főleg a vállalati szektorból érkező megbízások jelentős emelkedést hoznak az árbevétel terén, és ezzel párhuzamosan a nyereség is tovább emelkedik majd. A Társaság kezdetben valószínűleg azon multinacionális ügyfeleinek kínálja fel az új film- és videogyártási üzletág szolgáltatásait, akiknek már korábban sikeresen értékesítette a vetítéstechnológiai szolgáltatásait. A film- és videogyártási szolgáltatás igénybevételére potenciális ügyfélként jönnek számításba a Társaság következő ügyfelei: Forever Living Products, a TV2, az RTL Klub, a Shell, a Volvo, a Spar és a Richter.

 

Természetesen a Társaság vica versa számít különböző szolgáltatásainak ugyanazon ügyfélnek való értékesítésében. Vagyis a film- és videogyártás miatt ügyféllé vált vállalkozás számára a későbbiekben a vetítéstechnológiai szolgáltatás is értékesíthetővé válik, miután a Társaság jól vizsgázott az először igénybe vett szolgáltatás nyújtásában.

 

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu