Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Peiba Kft-nél

  • Cégnév: Peiba Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Nemesvámos
  • Megnyert pályázat neve: Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztésektámogatása
  • Megnyert pályázati összeg: 3 032 600 Ft
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2018.07.12.

A Társaság 2016 januárja óta bérel egy felhőalapú szolgáltatást a Kronos Trade Kft-től, amely bár kedvező áron biztosít széleskörű szolgáltatást, csupán egyfelhasználós csomagról van szó. Továbbá nem egyedi igényekre szabott a rendszer, így ezt a Társaság nagyon nehezen tudja alkalmazni, kihasználni a benne rejlő lehetőségeket pedig egyáltalán nem tudja.

 

Éppen ezért tervez beszerezni a Társaság a Cégmenedzser Szoftver Kft-től egy ERP szoftvert, amely többfelhasználós és egyedi jogosultságokkal paraméterezhető megoldást jelent. Ez segít abban, hogy egy-egy munkatárs csak a saját feladatköréhez tartozó információtartalommal tudjon dolgozni, és nem megosztva a figyelmét a többi, számára nem releváns adatokkal.

 

A Társaság tehát CRM, kontrolling, beszerzés és logisztika, valamint mobilalkalmazás modulokat fog beszerezni, amely területeket ténylegesen használ működése során. A meglévő informatikai eszközök egy része elavult, éppen ezért szükséges az új laptopok beszerzése, hogy a szoftvereket megfelelően lehessen használni. Beszerzésre kerül továbbá 3 db nyomtató is, amelyekkel a vállalatirányítási rendszerből kinyert adatok, dokumentumok, jelentések, kimutatások stb. kinyomtatását végzik el. A szoftverek a 3 új laptopra kerülnek feltelepítésre, illetve 2 olyan meglévő hardverre, amelyek nemrég kerültek beszerzésre és megfelelőek a szoftverek működéséhez.

 

A vállalati CRM modul sokoldalúan kezeli a külső és belső kapcsolattartást, valamint segítséget ad a precíz vásárláshoz is kötött vevőkereséshez, illetve kommunikációhoz. Minden modullal képes kommunikálni, és akár összefüggéseiben is képes a döntéshozóknak adatot szolgáltatni.

 

A vállalti kontrolling modul nagyon fontos a döntések támogatásában. A modullal heti és éves terv, valamint terv/tény adatokkal ellátott Cashflow kimutatás készíthető, illetve lehetőség nyílik a mutatószámok definiálására és visszamérésére.

 

A beszerzés és logisztikai terület célja, hogy automatizálja a logisztikai feladatokat, illetve átláthatóságot nyújt egy-egy termék, cikkcsoport vagy termékcsoport életútjáról. A modul funkciói még a cikktörzskezelés, selejtezés, visszáru, leltár funkciók stb.

 

A mobilalkalmazás modul segítségével a munkavállalók asztali számítógép nélkül is hozzáférhetnek a szoftver moduljaihoz és el tudják végezni a feladatukat offline üzemmódban is.

 

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu