Hatékonyságnövelés az OROS-MED Bt-nél

  • Cégnév: OROS-MED Bt.
  • Cég székhelye / telephelye: Orosháza
  • Megnyert pályázat neve: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
  • Megnyert pályázati összeg: 70 388 859
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2021.11.02.

Az OROS-MED Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (továbbiakban: Társaság) a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírás keretében 70,39 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A támogatást a Társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében nyerte el. A Társaság elsősorban egy Rowa Vmax 160 típusú patikarobot beszerzését valósította meg, de tartalmazott a projekt ingatlan-átalakítást, eszközbeszerzést és fűtéskorszerűsítést, nyílászáró-cserét és tanácsadási szolgáltatást is. A projekt 2022. május 19-én fejeződött be a tanácsadási szolgáltatás számlájának kiállításával.

A fejlesztés célja volt, hogy a Társaság a korábbinál nagyobb kapacitással és korszerűbb, modernebb környezetben álljon vásárlói rendelkezésére.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló projekt keretében beszerzésre került 1 db Rowa Vmax 160 komissiózó automata, amely egy ultramodern, robotot használó automata rendszer, amely óriási technológiai fejlődést eredményez a Társaság működésében. A logisztikai folyamatok teljes egészében automatizálásra kerültek. A raktározással közvetlen kapcsolatban áll az értékesítési folyamat, így nem csak a raktározásra van hatással a rendszer, hanem az értékesítésre/expediálásra: felgyorsul, pontossá és biztonságossá vált. Az értékesítési folyamat is félig automatizálásra került. Ezek mind a termelékenységben idéztek elő nagy javulást.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósult projekt tartalmazta további eszközök beszerzését, ingatlan-átalakítást, nyílászáró-cserét, valamint a patika fűtési rendszerének korszerűsítését is.

A projekt része volt még egy Vezetői-és menedzsment tanácsadás/fejlesztés is.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu