Kapacitásbővítés és hatékonyság-növelés a K-L ELECTRO Bt-nél

  • Cégnév: K-L ELECTRO Bt.
  • Cég székhelye / telephelye: Szentpéterszeg
  • Megnyert pályázat neve: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban
  • Megnyert pályázati összeg: 113 647 375
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2022.03.04.

A K-L ELECTRO Bt. (továbbiakban: Társaság) a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírás keretében 113,65 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A támogatást a Társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében nyerte el. A Társaság egy nagyszabású fejlesztésbe kezd a támogatásnak köszönhetően, amelynek során egyéb villamos berendezés gyártásához szükséges berendezéseket fog beszerezni, valamint felépít egy új raktárcsarnokot. A projekt 2022. március 17-én kezdődött el az emelőkosaras utánfutó megrendelésével.

A fejlesztéssel a Társaság célja, hogy megerősítse piaci pozícióját, elősegítse fejlődését, gazdaságos működését és erőforrás-felhasználását, valamint megtartsa nyújtott szolgáltatásainak magas színvonalát.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló projekt keretében megtörténik egy új, 770 négyzetméteres raktárcsarnok felépítése, valamint egy lánctalpas kotrógép, egy emelőkosaras utánfutó beszerzése, és egy hőszivattyús rendszer kiépítése.

A projekt része még egy 20 órás, a felhő alapú informatikai megoldásokról szóló képzés, és egy 50 órás vezetői-és menedzsment tanácsadás/fejlesztés is.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu