Komplex technológiai fejlesztés a NeoCons Kft-nél

  • Cégnév: NeoCons Plus Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Kiskunmajsa
  • Megnyert pályázat neve: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
  • Megnyert pályázati összeg: 65 260 332 Ft
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2023.10.25.

A NeoCons Plus Kft. (továbbiakban: Társaság) a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírás keretében 65,26 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A támogatást a Társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében nyerte el. A Társaság egy nagyszabású fejlesztésbe kezd a támogatásnak köszönhetően, amelynek során a eszköz- és szoftverbeszerzéseket, szociális épület építését fogja megvalósítani, valamint képzési és tanácsadási szolgáltatások igénybe vételére is sor kerül. A projekt 2021. november 3-án kezdődött el a tanácsadási megbízási szerződé aláírásával.

A fejlesztés célja, hogy a Társaság megnövekedett kapacitással álljon megrendelői rendelkezésére.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló projekt keretében az alábbi gépek kerülnek beszerzésre: 1 db Hyundai gázüzemű homlokvillás targonca, 1 db Nilfisk MC hideg vizes nagynyomású mosó, 1 db Diesel áramfejlesztő, 5 db DELL notebook, 1 görgős szállító szalag, valamint a KUKA robothoz egy elválasztó és a robotkarhoz 1 db pneumatikus megfogó.

A pályázati projekt keretében sor kerül egy 187 négyzetméteres szociális épület építésére, valamint egy vállalatirányítási rendszer beszerzésére is.

A projekt része még egy képzés a Felhő alapú informatikai megoldásokról és Vezetői-és menedzsment tanácsadás/fejlesztés is.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu