Hidraulikus kotrógép beszerzése a Juhai és Társa Kft-nél

  • Cégnév: Juhai és Társa Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Csurgó
  • Megnyert pályázat neve: A MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA– GINOP-1.2.8-20
  • Megnyert pályázati összeg: 19 500 000
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2020.10.22.

Jelen projekt keretén belül beszerzésre kerül egy Komatsu PC210LC-11 típusú hidraulikus kotrógép. A gép beszerzése és munkába állítása által képesek leszünk a jövőben olyan munkafolyamatok ellátására is, amelyeket jelenlegi gépparkunkkal egyelőre nem tudunk megvalósítani, és az adott munkafolyamatokhoz ezért eddig alvállalkozók bevonására kényszerültünk. A hidraulikus kotrógép beszerzése révén kevesebb munkafolyamatot leszünk kénytelenek alvállalkozók részére kiszervezni, illetve idővel akár minden munkát el fogunk tudni vállalni, amire eddig nem volt meg a szükséges műszaki kapacitásunk. A beruházás megvalósulása után gazdaságosabban és hatékonyabban tudjuk végezni majd a mindennapi munkánkat, és a modernebb hatékonyabb gép a gépkezelőink és a többi kollégánk munkáját is jelentősen megkönnyíti és leegyszerűsíti majd a jövőben.

 

 

Jelenlegi fejlesztés gyorsabbá, modernebbé, költséghatékonyabbá teszi a vállalkozásunkat. Ez a beruházás eredményezheti a cégünk még nagyobb üzleti sikerességét, technológiai felkészültségét a piacon jelenlevő versenytársakkal és a konkurenciával szemben is. Hosszú távra tervezünk és célunk, hogy a projekt fenntartási idejében is folyamatosan fejlődni és fejleszteni tudjunk. A fennmaradás érdekében folyamatosan szükségesek a beruházások az újabb technológiák implementálása és mindennapi munkába történő integrálása. Az új gépnek – és magas minőségi és műszaki színvonalának – köszönhetően több munkát tudunk majd elvállalni, melynek eredményeképpen vállalkozásunk jövedelemtermelő képessége is tovább nő. A projekt eredményeképpen néhány százalékos árbevétel növekedésre számítunk majd, de elsősorban a hatékonyság növelésével az egyéb üzemi költségek csökkentését is várjuk a beruházástól.  A modern berendezés beszerzésének köszönhetően a karbantartásra szánt idő is rövidül, és kevesebb lesz a műszaki meghibásodás miatti leállás. Az innovatív technológia alkalmazása hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé számunkra a jövőben.

Vállalkozásunk működési filozófiájában három fontos fogalom is megjelenik: Ember, Természet, Egyensúly! Ezen három fogalom megtalálható hosszú távú stratégiai céljaink, az eszközeink, valamint a tevékenységeink között is. Megvalósuló projektünknek köszönhetően, vállalkozásunkat, egy magasabb feldolgozottsági szintű technológiához igazítva, termelési hozzáadott érték növekedést eredményező módon fejlesztjük majd a jövőben is. Számunkra elsődleges szempont a mindennapi munka, az anyagok kiválasztása során, a technológiai fejlődés jegyében vásárolni kívánt munkagép kiválasztásánál, valamint minden projekt megvalósításánál, hogy a mindenkori környezetvédelmi és minőségirányítási szabványoknak megfelelő vállalkozásoktól vásároljunk, és olyan termék mellett tegyük le voksunkat, amelyik minden hazai és Európai Uniós szabályozásnak és követelménynek megfelel.

A beruházás eredményeképp gyorsabban pontosabban a mai kor és a piac elvárásainak megfelelő hatékonyabb munkavégzésnek köszönhetően tudjuk elvégezni feladatainkat, aminek eredményeként jelentősen emelkedhet a kiszolgált üzleti partnereink száma. A projekt során beszerzendő gép valójában élő munkát nem vált ki, azonban azoknak a hathatós segítségével lényegesen nagyobb mennyiségű munkát tudunk elvégezni a jövőben. Élőmunkát a gép nem vált ki, de így több olyan munkát is el tudunk vállalni, amire korábban nem volt lehetőségünk, ezáltal még várhatóan plusz munkahelyet is tudunk létrehozni, pl. több gépkezelőt is tudunk majd alkalomadtán alkalmazni.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu