Technológiai korszerűsítés a Betonút Mester Kft-nél

  • Cégnév: Betonút Mester Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Kiskunhalas
  • Megnyert pályázat neve: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
  • Megnyert pályázati összeg: 125 300 000
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2022.02.22.

A Betonút Mester Kft. (továbbiakban: Társaság) a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírás keretében 125,3 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A támogatást a Társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében nyerte el. A Társaság egy nagyszabású fejlesztésbe kezd a támogatásnak köszönhetően, amelynek során út, autópálya építési tevékenységéhez szükséges berendezéseket fog beszerezni. A projekt 2022. február 3-án kezdődött el egy minikotróra kötött adásvételi szerződéssel.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló projekt keretében egy lánctalpas minikotró kotró-rakodó gép, egy merev vázas kotró-rakodó gép, egy gumikerekes forgókotró, egy talajhenger, egy univerzális mini rakodó beszerzését valósítja meg a Betonút Mester Kft.

Szintén a projekt részét képezi a Társaság kiskunhalasi fióktelepének fűtéskorszerűsítése, melynek során kiépítésre kerül egy pellet kazánrendszer.

A projekt része még egy képzés a Felhő alapú informatikai megoldásokról és Vezetői-és menedzsment tanácsadás/fejlesztés is.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu