Nőgyógyászati szakrendelés beindítása a Dr. Jánvári József és Társa Bt-nél

  • Cégnév: Dr. Jánvári József és Társa Bt.
  • Cég székhelye / telephelye: Döge
  • Megnyert pályázat neve: KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén
  • Megnyert pályázati összeg: 5 064 760 Ft
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2019.01.10.

A “Dr. Jánvári József és Társa” Egészségügyi és Szolgáltató Betéti Társaság (továbbiakban: Társaság) egy új szakorvosi üzletágat kíván beindítani a 2019-es évben. A Társaság a dögei rendelőbe kíván beszerezni egy General Electric Voluson P6 BT 18 típusú ultrahang diagnosztikai készüléket a hozzá tartozó vizsgálófejekkel, valamint egy nőgyógyászati vizsgálószéket. A Társaság ezekkel az új berendezésekkel meg kívánja honosítani a Társaság tevékenységei között a nőgyógyászati üzletágat, amit Dr. Jánvári Nóra Dr. Jánvári József és Dr. Jánváriné Bakó Katalin lánya fog ellátni. Nóra jelenleg még a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházának Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozik. Jövő évtől kezdve viszont csatlakozik szüleihez, és Dögén fog magánpraxist indítani. Ennek érdekében kerül sor a már fentiekben is említett nőgyógyászati vizsgáló szék és ultrahang készülék megvásárlására, hogy Nórának legyen mivel dolgoznia a praxis megnyitását követően.

 

A fentiekben is említett gépek beszerzésével a Társaság nagyon modern készülékekkel kezdheti meg a nőgyógyászati magánpraxis üzemeltetését. Az új ultrahang készülék ugyanis számos újítással rendelkezik. A készülék például képes a 3D-s és 4D-s képalkotás kivitelezésére. Erre nagy szükség van, ugyanis gyakran előfordul, hogy a szülők ilyen felvételt szeretnének a magzatról készíttetni. A GE márka választásával a Társaság a piacon elérhető legmodernebb szolgáltatást és legjobb képminőségű szolgáltatást tudja majd nyújtani. A GE által kifejlesztett SonoRenderlive funkció ugyanis képes a 4D felvételnél a felvételi ablak határvonalának folyamatos, automatikus igazítására a magzat testfelszínéhez. A hagyományos módszernél a felvételi ablakot mindig kézi úton kell mozgatni és követni ezzel a magzat mozgását. Ez nagyon nehéz amennyiben egy igen mozgékony magzattal van dolgunk. Az automatikus módszer gyorsítja és egyszerűsíti a 4D-s képalkotást, és a legszebb felvétel készítését teszi lehetővé. Az új gépben beépített USB/DVD felvevő is van, amivel több perces felvételeket lehet rögzíteni a készülékbe beépített felvevő modul segítségével USB pen drive-ra vagy DVD lemezre.

 

Az új készülék további előnye, hogy alkalmas a magzati véráramlás vizsgálatára az úgynevezett Color Doppler, Power Doppler, PW Doppler funkciók segítségével. Az új készülék különböző színek segítségével tudja magát az áramlást is mérni, így a vizsgáló orvos könnyen megállapíthatja az esetleges rendellenességeket.

 

A hüvelyi vizsgálatokra alkalmas vizsgálófej 181 fokos látószöge is egy nagyon modern technológia. A széles látószög segítségével a kismedence szerveit tudja a vizsgáló orvos sokkal közelebbről vizsgálni. Minél nagyobb a látószög, annál nagyobb területet tud egyszerre látótérbe hozni anélkül, hogy mozgatná a vizsgálófejet. Ezzel a szűrővizsgálatok során tud majd a Társaság egy nagyon magas szintű ellátást biztosítani a páciensek számára.

 

A magas szintű ellátást segíti maga a készülék képmegjelenítő monitorja is. Az új készülék ugyanis egy 17 colos LED/LCD monitorral rendelkezik, amely nagyon szép és éles képet biztosít, ami által a kezelő orvos megint csak nagyon magas minőségi ellátást tud majd a betegek számára biztosítani.

 

A készülék egy újabb előnye az úgynevezett SonoBiometry funkció, amely lehetővé teszi a magzati méretek (BPD, HC, AC, FL, HL) automatikus mérését. Ezzel a funkcióval nagyon nagy mértékben lehet gyorsítani a vizsgálatot, ami által több pácienst lehet ellátni ugyanannyi idő alatt.

 

A szintén beszerzendő nőgyógyászati vizsgálószék is az egyik legjobb, ami a piacon jelenleg elérhető.

 

Összességében elmondható, hogy a Társaság az új készülékek beszerzésével meg tudja teremteni a technikai feltételeit az új nőgyógyászati szakrendelés beindításának. A Társaság mindezt nagyon magas szakmai színvonalon tudja megtenni az új készülékek adta előnyök kihasználásával. A Társaság szolgáltatási palettájába ugyanis bele fog például tartozni a 3D és 4D képalkotás végzése. Maga a járóbeteg ellátás, illetve terhesgondozás is igen hatékony lesz a különböző automatikus mérések eredményeképpen, így a rendelési idő alatt több páciens kiszolgálására nyílik lehetőség.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu