Szolgáltatás-bővítés és szolgáltatás-fejlesztés a 4D Rendelő Kft-nél

  • Cégnév: 4D Rendelő Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Pápa
  • Megnyert pályázat neve: KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén
  • Megnyert pályázati összeg: 14 999 288
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2019.01.11.

A 4D Rendelő Kft. (továbbiakban: Társaság) egy jelentős fejlesztési projekt megvalósítását tervezi. A Társaság be kíván szerezni egy WS80 típusú Samsung márkájú ultrahang diagnosztikai berendezést, amellyel jelentősen bővíteni tudja szolgáltatási palettáját, illetve fejleszteni tudja már meglévő szolgáltatási szakmai színvonalát. A Samsung említett típusa a Samsung által gyártott legjobb ultrahang, vagyis a Társaság a Samsung csúcs ultrahang gépét készül megvásárolni, ami már előre jelzi, hogy a Társaság szolgáltatási színvonala is a legmagasabb szintre emelkedik jelen fejlesztés megvalósításával.

 

Az új ultrahang gépet, mind a két szakrendelés során használni fogja a Társaság. Dr. Mozejko László a nőgyógyászati és szülészeti szakrendelés során, ahol főleg az esetleges fejlődési rendellenességek kiszűrése válik majd sokkal eredményesebbé. Dr. Kiss Adrienne radiológus főorvos pedig a rosszindalatú elváltozások vizsgálatához kap egy sokkal jobb lehetőséget az új gép által. Ezen felül a radiológus főorvos asszony egy új szűrési módszert is meg tud honosítani az új gépnek köszönhetően, ami az elasztográfia, és ami a szövetek tömörsége-keménysége szűrését teszi lehetővé, és a környezettel történő összekapaszkodásról tud felvilágosítást adni noninvazív módszerrel. Ez egy teljesen új szolgáltatása lesz a Társaságnak, amely nagyon ritkaságba menő. Dr. Kiss Adrienne főorvos asszony tudása és vizsgái már eddig is megvoltak, hogy ilyen vizsgálatokat végezzen, de a Társaság gépparkja eddig nem volt elég fejlett ilyen szűrések végzésére. A főorvos asszony másik győri és budapesti rendelőkben tudta csak ezen szűréseket végezni, mert ott megfelelő gép állt a rendelkezésre. Jelen fejlesztéssel ez megváltozik, és most már Pápán is elérhetővé válik az elasztografikus szűrési módszer. Ez a ritka vizsgálati módszer sok új pácienst fog a Társaság látókörébe hozni, és sok pácienst fognak a környező radiológus orvosok megfelelő gép hiányában a Társasághoz irányítani.

 

A radiológiai vizsgálatok esetében ezen felül újdonság, hogy a szélesebb frekvencia tartomány miatt diagnosztikai értelemben könnyebb és pontosabb vizsgálatok lesznek végezhetők a perifériás erek és ízületek esetén, illetve minden olyan vizsgálat során, ahol lineáris vizsgálófejet kell használni (úgymint: carotis vizsgálat, emlő, pajzsmirigy, lágyrészek, here stb.).

 

A szülészeti vizsgálatok esetében újdonság, hogy a Realistic Vue és Crystal Vue szoftvereknek köszönhetően is egyedi morfológiai részletességgel lehet vizsgálni és megmutatni a fejlődő magzatokat, amely által a diagnosztikai hatékonyság is fejlődni fog, azaz könnyebb lesz kiszűrni a különböző magzati fejlődési rendellenességeket a terhesgondozás során.

 

Összességében elmondható, hogy a szülészeti, nőgyógyászati és radiológiai vizsgálatok esetében részletgazdagabb kép áll majd a vizsgáló orvos rendelkezésre, köszönhetően a nagyobb monitornak, a térbeli compound képalkotásnak, illetve a csúcskészülék adta jobb jelfeldolgozó rendszereknek.

 

A szülészeti üzletág esetében az új szolgáltatás az 5D babamozi bevezetése lesz, amely részletgazdagabb és élethűbb képalkotást biztosít a 4D-hez képest is. Az egész olyanná válik, mintha egy anatómiai atlaszt nyitottak volna ki. Itt már nemcsak a látvánnyal lehet lenyűgözni a szülőket, hanem a képalkotás diagnosztikus értékelhetőségével is. Ezentúl nem sziluetteket lehet majd látni, hanem diagnosztikus részletességgel lehet térben is ábrázolni. Ez az újítás megint csak kuriózumnak tekinthető a környéken, így újabb pácienseket fog a Társasághoz vonzani, akik várhatóan nem csak babamozi szolgáltatást veszik igénybe, hanem a terhesgondozásra is a főorvos úrhoz jelentkeznek be.

 

Összességében elmondható, hogy a Társaság mind radiológiai vonalon, mind szülészeti vonalon olyan új szolgáltatásokat tud bevezetni, amelyek abszolút unikálisak a térségben, és nagyon sok új beteget fognak Társasághoz vonzani. Az új gépnek köszönhetően pedig a már meglévő szolgáltatások szakmai színvonala is a legmagasabb szintre emelkedik, így biztosítva a legmagasabb ellátási színvonalat.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu