Technológia fejlesztés a Dr. Tömböl Katalin Bt-nél

  • Cégnév: Dr. Tömböl Katalin Bt.
  • Cég székhelye / telephelye: Berzence
  • Megnyert pályázat neve: HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TELEPÜLÉSEKEN MŰKÖDŐ MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK FEJLESZTÉSEINEK TÁMOGATÁSA - GINOP 1.2.9-20
  • Megnyert pályázati összeg: 9 076 704
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2021.06.17.

A Társaság jelen pályázati projekt keretében fogorvosi járóbeteg-ellátás tevékenységét kívánja fejleszteni 1 eszköz beszerzésével. A Társaság célja 1 db Chirana Cheese Easy kezelőegység megvásárlása bruttó 9 626 580 Ft értékben. A projekt keretében bérköltséget is el kíván a Társaság számolni: a fogászati asszisztens 12 havi bérét (3 035 340 Ft-ot), illetve projektmenedzsment költség (bruttó 304 800 Ft értékben) is elszámolására is sor kerül. A projekt bruttó összköltsége a fentiek figyelembevételével 12 966 720 Ft, 70%-os támogatottság mellett 9 076 704 Ft támogatással és 3 890 016 Ft önerővel.

A rendelőben jelenleg használt kezelőegység 13 éves, a korából adódóan egyre gyakrabban fordulnak elő technológiai meghibásodások, amelyek miatt a rendelést a javítás időtartamára – sokszor 1-1 napra – fel kellett függeszteni. Egyes alkatrészek beszerzésének idejére előfordul, hogy bizonyos kezeléseket nem tudnak elvégezni, mert a hozzá szükséges (a kezelőegység részét képező) berendezés működésképtelen. Ezen problémát szeretné a Társaság kiküszöbölni az új berendezés megvásárlásával.

A Chirana Cheese Easy kezelőegység beszerzését követően a legkorszerűbb berendezéssel dolgozhatnak a Társaság munkatársai, az új eszköz a rendelő adottságainak, a rajta dolgozó fogorvos igényeinek megfelelően kerül legyártásra. A pályázati projekt keretében beszerzett berendezésnek köszönhetően a korábbi, a rendelésben műszaki okok miatt bekövetkező, többórás, sokszor napos szünetek megszűnnek, a működés hatékonysága javul, a páciensek szívesebben keresik fel a korszerű eszközökkel rendelkező orvost, nagyobb biztonságban érzik magunkat a kezelések során, ezáltal az árbevétel és a Társaság versenyképessége is növekszik.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu