Technológiafejlesztés a Cariosan Bt-nél

  • Cégnév: Cariosan Fogászati Bt.
  • Cég székhelye / telephelye: Berettyóújfalu
  • Megnyert pályázat neve: HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TELEPÜLÉSEKEN MŰKÖDŐ MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK FEJLESZTÉSEINEK TÁMOGATÁSA - GINOP 1.2.9-20
  • Megnyert pályázati összeg: 8 097 075
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2021.06.22.

A CARIOSAN Bt. jelen pályázati projekt keretében fogorvosi járóbeteg-ellátás tevékenységét kívánja fejleszteni, 2 eszköz beszerzésével: cél 1 db Diplomat DA280 kezelőegység megvásárlása bruttó 6 768 910 Ft értékben, és 1 db intraorális digitális röntgen szenzor beszerzése bruttó 1 190 000 Ft értékben. A projekt keretében bérköltséget is el kíván a Társaság számolni: a fogászati asszisztens 12 havi bérét és járulékait, ami 3 326 400 Ft-ot tesz ki. Ezen felül projektmenedzsment költség elszámolására is sor kerül 281 940 Ft értékben. A projekt bruttó összköltsége a fentiek figyelembevételével 11 567 250 Ft, 70%-os támogatottság mellett 8 097 075 Ft támogatással és 3 470 175 Ft önerővel.

A Diplomat DA280 kezelőegység beszerzését az indokolja, hogy a jelenleg használt fogászati kezelőberendezés már közel 20 éve a Bt. tulajdonában van, szinte a kezdetektől ezen eszközzel történnek a rendelőben a kezelések. A berendezés lecserélése indokolttá vált, ugyanis mind gazdaságilag, mind műszakilag elavult az eszköz, gyakran meghibásodik, javítása sem gazdaságos már.

A pályázati projekt keretében sor kerül egy intraorális digitális röntgen szenzor beszerzésére is, melynek köszönhetően mérsékelhető a pácienseket érő röntgensugárzás mennyisége, ugyanis az eszköz nagyon rövid expozíciós idővel dolgozik. A szenzor segítségével rendkívül részletes felvételek készíthetők a fogakról, illetve az azokhoz kapcsolódó fogínyről, gyökerekről és csontokról.

A beszerzésre kerülő eszközöknek köszönhetően hatékonyabbá válik a Társaság működése, ugyanis nem kell a régi, elavult berendezés javítása miatt szüneteltetni a rendelést, a javítási, karbantartási költségek is mérséklődnek. Mind a fogorvos, mind az asszisztense számára kényelmesebbé válik a munkavégzés, a páciens is nagyobb biztonságban érezheti magát a korszerűbb berendezések között. A kisebb sugárzás és a korszerűbb eszközök miatt növekszik a cég versenyképessége: a páciensek preferálják a Társaság szolgáltatásait a hasonló szolgáltatásokat nyújtó versenytársakkal szemben.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu