Termelékenység javítás az owox Kft-nél

  • Cégnév: owox Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Győr
  • Megnyert pályázat neve: A MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA– GINOP-1.2.8-20
  • Megnyert pályázati összeg: 19 113 798
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2020.11.09.

A beszerezni kívánt gépek segítségével lehetőségünk lesz a megbízásokat önerőből elvégezni, melyeket ezidáig nem-, vagy csak alvállalkozó bevonásával tudtunk megcsinálni. Az owox üzembe műszaki vizsgálati tevékenységéhez kapcsolódó mérőváltók primer köri ellenőrzése a Megger MOM690 primer AC áramnyomató, átmeneti ellenállásmérő segítségével történik. A műszaki vizsgálat, elemzés során a transzformátorok és kábelek szigetelési ellenállását tudjuk majd vizsgálni a beszerzendő Megger S1-1068 szigetelési ellenállásmérővel. Diagnosztikai tevékenységet kis-, és középfeszültségű megszakítók esetén eddig nem végeztünk, holott a komplett munka sok esetben ezen munkafolyamatok elvégzését is jelenti. Ezt a munkanemet a Megger EGIL megszakítóanalizátor segítségével végezzük majd. A Megger TDS 40 Plus eszköz segítségével egy vizsgálandó kábel szigetelésének megfelelősége hosszabb kábelszakaszok esetén is megállapítható lesz, és azon szigetelési hibák is kimutathatók melyek más-, egyszerűbb rendszerű szigetelés ellenállás mérő részére láthatatlanok. Középfeszültségű kábelek vizsgálatára lesz lehetőségünk a Megger S1-1068 szigetelési ellenállásmérő és Megger TDS 40 Plus beszerzésével.

 

A vállalkozás kivitelezési és műszaki színvonala jelentősen emelkedni fog a sínhajlító és lyukasztó gép, a sínvágó készülék és hozzájuk tartozó elektromos hidraulikus tápegység beszerzésével. Elosztó berendezés vagy transzformátorok gyűjtősínes bekötése, egy készülék csere során az átsínezés hajlítási-, lyukasztási-, és a vágásai megfelelő felületi minőségben készülnek majd el. A sínhajlító és lyukasztó gép, a sínvágó készülék és hozzájuk tartozó elektromos hidraulikus tápegység a hozzájuk köthető munkanemnek az áramsínezés kialakításának hatékony jó minőségű és gyors elvégzését biztosítja. A sínhajlító és lyukasztó gép, a sínvágó készülék és hozzájuk tartozó elektromos hidraulikus tápegység beszerzése a „satus, kalapácsos” módszernél jelentősen fejlettebb és korszerűbb megoldást jelent. Gyártás támogatásáról a sínhajlító és lyukasztó gép, a sínvágó készülék és hozzájuk tartozó elektromos hidraulikus tápegység beszerzése kapcsán beszélhetünk. Ezek a nagyáramú elosztóberendezések gyűjtősín rendszerének kialakítását fogják szolgálni. Eddig ezeket a tevékenységeket satuba fogott sínnek kalapáccsal történő ívre hajlításával, kézi fúrógéppel történű lyukasztásával, és fűrésszel történő vágásával oldottuk meg. Ezen nem szakszerű és esztétikus eredményt hozó folyamatokat képes kiváltani a beszerezni kívánt berendezés.

 

Hatékonyságunk a vizsgáló berendezések jegyzőkönyv készítő szoftveres támogatása révén jelentősen növekszik, mivel a mérési eredmények automatikusan generálódnak. Ez a funkció a back office tevékenységi időnket csökkenti, ezáltal hatékonyságunkat növeli. Technológiai megújulást jelent a Megger EGIL megszakítóanalizátor beszerzése. Kis és középfeszültségű megszakítók tekintetében lesz lehetőség diagnosztikai vizsgálatokat végezni. A berendezés segítségével a vizsgálandó készülékek állagromlása nyomon követhetővé válik. A meglévő áramnyomató készülékünk nem jelzi ki az áram értéket, és egy árammérő segítségével kell külön gondoskodni, ami a vizsgálat bizonytalanságát, pontatlanságát eredményezi. Ezt a problémát a Megger MOM690 primer AC áramnyomató, átmeneti ellenállásmérő kiküszöböli. A releváns szolgáltatások nyereség rátája várhatóan 10 -15% -al fog nőni a beruházás eredményeképpen, melynek oka egyrészt a hatékonyabb munkavégzés, másrészt az ezidáig „szükséges” alvállalkozók bevonásának mellőzése. Az eszközök beszerzése élőmunkát nem vált ki, mivel ezek üzemeltetéséhez, használatához szakképzett villanyszerelői végzettséggel rendelkező szakemberek kellenek. Az elmúlt hónapokban nem kellett dolgozót elbocsátani, megbecsült munkavállalóinkra a jövőben is számítunk. Ugyan nem előírás, de cégünknél 1 fő rendelkezik a Siemens gyártmányú légmegszakítók szervizelési kompetenciájával, így a beszerezni kívánt megszakítóanalizátor kihasználtsága is garantálható.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu