Vállalatirányítási rendszer bevezetése a BEDROCK Kft-nél

  • Cégnév: BEDROCK Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Miskolc
  • Megnyert pályázat neve: Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztésektámogatása
  • Megnyert pályázati összeg: 3 483 200 Ft
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2020.02.13.

A Társaság jelenleg semmilyen vállalatirányítási rendszert sem használ. A Társaság viszont már bőven elérte azt a szintet, hogy egy olyan komplett, a mai kor követelményeit teljesítő és integrált vállalatirányítási rendszere legyen, amelyből az adatok könnyen kinyerhetők, azok elemezhetők, nincs adattöbbszörözés, valamint a rendszer támogatja a gyors, rugalmas folyamatokat és az értékesítés bővítését. A Társaság további elvárása a szoftvertől, hogy komplex nyomon követési és kontrolling folyamatot biztosítson a beszerzéstől az értékesítésig lefedve a következő munkafolyamatokat is: teljes beszerzés, raktározás, értékesítés.

 

A Társaság a Cégmenedzser szoftverében találta meg a megoldást a fentiekben kifejtett problémái megoldására. Az ERP szoftver beszerzésével lehetővé válik, hogy egy platformon lehessen kezelni az adatokat minden területen, továbbá áttekinthetők legyenek a munkafolyamatok és minden adat naprakész legyen.

 

A beszerzendő szoftver a következő modulokból áll: CRM, munkaidő és HR, kontrolling és döntéstámogatás, beszerzés és logisztika, elektronikus iratkezelés (dokumentumtár), valamint mobilalkalmazás. A Társaság 7 fő munkavállalója lesz a szoftver fő használója, hiszen minden munkavállaló be van vonva minden egyes projekt kivitelezésébe, így mindenkinek használnia kell majd a szoftver adott elemeit.

 

A beruházás során a Társaság összesen 6 szoftver modult fog megvásárolni a Cégmenedzser Szoftver Kft-től, melyhez telepítés, paraméterezés és beállítás, integrációs kialakítás, valamint betanítás szolgáltatásokat is igénybe vesz. A Társaság már kellő mennyiségű és minőségű hardverrel rendelkezik, hogy a beszerzendő szoftverek üzemeltetése megfelelően tudjon működni.

 

A szoftverek nettó 6.500.000 Ft-ba; az ezekhez tartozó szolgáltatások pedig nettó 2.208.000 Ft-ba fognak kerülni. A kötelező tájékoztatás összes elemét a Társaság saját maga kivitelezi, vagyis azok költségét nem kívánja elszámolni. Így a projekt összköltsége 8.708.000 Ft-ot tesz ki, amelyhez a Társaság 40% támogatási intenzitás mellett 3.483.200 Ft vissza nem térítendő támogatást és 4.354.000 Ft kölcsönt (50%) kíván igénybe venni. A Táraság rendelkezik Digitálisan felkészült vállalkozás minősítéssel, valamint a megrendelte a szükséges vouchereket a http://www.vallalkozzdigitalisan.hu/ oldalon.

 

A Társaság vállalja, hogy a projektmegvalósítás befejezési évét közvetlenül követő 2. üzleti évben az üzemi (üzleti) tevékenység eredmény abszolút értéken számított növekedése eléri a támogatási kérelem keretében elnyert vissza nem térítendő támogatás értékének legalább 25%-át.

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu