Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Biblio-Markt Kft-nél

  • Cégnév: Biblio-Markt Kft.
  • Cég székhelye / telephelye: Debrecen
  • Megnyert pályázat neve: Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztésektámogatása
  • Megnyert pályázati összeg: 4 798 400 Ft
  • Pályázat megnyerésének dátuma: 2019.05.16.

A Társaság jelenleg nem használ semmiféle vállalatirányítási rendszert pedig a több, mint 242 milliós árbevétel és a 10 fő fölötti alkalmazotti létszám már bizonyosan indokolja egy ilyen informatikai rendszer bevezetését. A Társaság legfontosabb elvárása a beszerzendő ERP szoftverrel kapcsolatban, hogy a lehető legtöbb munkafolyamat automatizáltan működhessen. Ezáltal a Társaság gyorsabb, hatékonyabb, szervezettebb munkavégzést kíván elérni. Fontos szempont továbbá a teljes körűen átlátható, rendszerezett működés kialakítása és fenntartása is.

 

Figyelembe véve az előbb említett szükségleteket a Társaság választása Cégmenedzser Szoftver Kft. ERP rendszerére esett, mert ez egy kizárólag magyar fejlesztésű szoftver, amely a magyar igényekre lett fejlesztve. Az ERP a következő modulokból tevődik össze: CRM – ügyfélkapcsolati modul, Kontrolling és Döntéstámogatás modul, Beszerzés és Logisztikai terület, Munkaidő és HR modul, Elektronikus iratkezelés, Mobil alkalmazás.

 

A Társaság debreceni fióktelepén 13 állandó munkatársat foglalkoztat, akik napi rendszerességgel dolgoznak számítógéppel, így közvetlenül ők lesznek a fő használói a szoftvernek. A szoftver összességében olyan területen dolgozó részlegek munkáját fogja megkönnyíteni, mint a vezetőség, logisztika, beszerzés, készletkezelés, humán erőforrás és értékesítés.

 

A szoftvermodulok beszerzésére ahogy már korábban is említettük elsősorban azért van szükség, hogy a Társaság munkavégzése gyorsabb, hatékonyabb, szervezettebb legyen. A beszerzendő szoftvermodulokkal kapcsolatban általánosságban elmondható, hogy miattuk jelentős emberi erőforrás szabadul majd fel, hiszen nem kell majd sok munkával kimutatásokat készíteni, mivel ezek egyszerűen lekérhetők lesznek a rendszerből.

 

Összesen 6 modult fog beszerezni a Társaság, amelyek teljesen integráltak, így az adatok nem vesznek el, akkor sem, ha a későbbiekben bővíti a Társaság a modulok számát.

 

A Társaság még nem rendelkezik webshop modullal, azonban a közeljövőben ezt a modult is be fogja szerezni, amelyet teljes egészében önerőből kíván megvásárolni. A Társaság vállalja, hogy a projektmegvalósítás befejezési évét közvetlenül követő 2. üzleti évben az elektronikus értékesítésből származó éves nettó árbevétel növekménye eléri a támogatási kérelem keretében elnyert vissza nem térítendő támogatás értékének legalább 120%-át.

sdr
sdr
sdr

Vélemények

Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

Cégnév

EURO Pályázat Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Cím

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Telefonszám

+36 20 / 371 1961

E-mail cím

info@europalyazat.hu